آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

جزئیات نامه اوباما به رهبر انقلاب در سال 2014 فاش شد

جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در یک مصاحبه اختصاصی با پایگاه «بریت بارت» به افشای بخش‌هایی از نامه رئیس‌جمهور سابق آمریکا به رهبر معظم انقلاب پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر ، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در یک مصاحبه اختصاصی با پایگاه «بریت بارت» به افشای بخش‌هایی از نامه باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق آمریکا به رهبر معظم انقلاب پرداخت.

 

طبق گفته جان بولتون، اوباما یک سال پیش از امضای برجام در نامه خود به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ایران، غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران را به رسمت شناخته و اعلام کرده بود که این مسئله توسط یک توافق قابل‌قبول بین ایران و 1+5 مورد تایید قرار خواهد گرفت.

اوباما همچنین در نامه خود اذعان کرده بود که به اعتقاد وی، "با ایران باید مانند هر کشور دیگری که معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) را امضا کرده برخورد شود."

 

بولتون در این مصاحبه با بیان اینکه دولت دونالد ترامپ ممکن است معافیت‌های تحریمی مربوط به همکاری‌های هسته‌ای با ایران را لغو کند، به بیان اختلاف موجود در دیدگاه دولت ترامپ با دولت اوباما نسبت به برنامه هسته‌ای ایران پرداخته است.

 

وی سپس در توضیح دلیل انعقاد توافق هسته‌ای با ایران و صدور معافیت برای همکاری‌های هسته‌ای با این کشور می‌گوید: "منطق دولت اوباما این بود که ایران حق دارد یک برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز داشته باشد."

 

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ادامه مصاحبه خود با خبرنگار پایگاه خبری «بریت بارت» به افشای بخش‌هایی از نامه اوباما به رهبر انقلاب در 7 اکتبر 2014 می‌پردازد و می‌گوید: «اوباما در نامه خود به رهبر عالی ایران نوشته بود که من یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی (صلح‌آمیز) برای ایران متصورم که شامل یک برنامه غنی‌سازی داخلی است و این موضوع منحصرا از طریق توافق دوجانبه‌ای که مورد پذیرش ایران و 1+5 قرار گیرد تایید خواهد شد.»

 

طبق گفته بولتون، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در ادامه نامه خود به رهبر معظم انقلاب نوشته بود: «من معتقدم با ایران باید مانند هر کشور دیگری در معاهده منبع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) رفتار شود و این موضوع نتیجه کامل اجرای چنین توافقی خواهد بود.»

منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار